Facilitering av workshops och utbildningar digitalt

Facilitering av workshops och utbildningar digitalt

Som en effekt av det rådande Corona-utbrottet tvingas många företag ställa in sina inplanerade workshops, utbildningar och större arrangemang. Det är en utmanande tid vi har framför oss. En tid som påverkar samtliga verksamheter – vissa mer än andra.

För de verksamheter som försöker upprätthålla rutiner och hålla företaget i rullning är det viktigare än någonsin att hitta nya lösningar. När större sammankomster inte går att genomföra i samma utsträckning som tidigare kan workshops och utbildningar hållas digitalt. Med rätt verktyg kan de digitala lösningarna vara både effektiva och tidssparande.

På Kunskapspartner kan vi numera genomföra alla våra workshops och utbildningar digitalt med hjälp av faciliteringsverktyget Howspace. På så sätt ser vi till att våra kunder kan arbeta vidare på ett kreativt sätt och samtidigt skapa mervärde genom att ta fram ett innehåll som lever vidare under en längre tid.

Om du vill veta mer om digital facilitering och hur vi kan leda en digital workshop eller utbildning för er, berättar vi gärna mer. Vi gör vad vi kan för att så många företag som möjligt ska kunna hålla igång sina verksamheter i denna oroliga tid.

Vill du veta mer om digitala workshops och utbildningar? Kontakta Givi Kokaia så berättar han gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.