Kunskapspartner önskar god jul

God jul önskar vi på Kunskapspartner

Julen står för dörren och med det vill vi på Kunskapspartner passa på att tacka för ett fantastiskt lärorikt, inspirerande och roligt år. Nu tar vi sikte på 2020 och hoppas att ni vill hänga med.

2019 har för oss bestått av många spännande möten och samarbeten. Det har fört med sig flera förändringar i teamuppsättningen, en omgjord hemsida, ett sprillans nytt kontor och framför allt – en stor mängd ny kunskap.

Under året som gått har vi bland annat haft möjlighet att vara med och driva projektet Digital kompetens i styrelse och ledning. Ett mycket roligt samarbete som du snart kan läsa mer om.

Vi har även haft förtroendet att leda det kommunala bostadsbolaget Helsingborgshem vid framtagande av deras affärsplan och strategiska agenda samt utbildat all deras personal i affärsmannaskap.

Med intrycken och lärdomarna från året som gått känner vi oss peppade på de uppdrag som väntar oss nästa år. Innan dess tänkte vi dock ta ett par dagar ledigt och ladda batterierna. Vi menar, vem får inte ny energi av att dra tomten i skägget?

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi på Kunskapspartner hoppas att vi får chansen att utbyta kunskaper med er 2020.