vd-utbildning

Gå Kunskapspartners nylanserade vd-utbildning

Är du vd i ett företag med 20-100 anställda? Har företaget du arbetar på dessutom behov av att utveckla er strategi, struktur och styrning? Då kanske vår nylanserade vd-utbildning är någonting för dig?

Utmaningarna för en vd är stora och innebär förväntningar på lönsamhet samt företagsutveckling från såväl ägare som styrelse, ledningsgrupp och andra intressenter. Ofta är en vd dessutom ensam i sin roll vilket kan kännas påfrestande.

Med vår nylanserade utbildning får du som vd med dig kraftfulla verktyg för att genomföra förbättringsarbeten och tydliggöra er verksamhets ”röda tråd”. Här får du möjlighet att ta upp din unika situation med våra konsulter och de andra deltagarna.

– Förutsättningarna i omvärlden ändrar sig snabbt och konkurrensen hårdnar för många företag. Vi har sett ett ökat intresse från vd:ar att vidareutveckla sitt ledarskap, säger Kunskapspartners konsult Per-Erik Nilsson.

Utbildningen genomförs under två dagar fördelat i fem block och innehåller såväl teori som praktiska övningar, erfarenhetsutbyte mellan er deltagare och med oss konsulter samt verktyg och kursmaterial att ta med hem.

Vi har sett ett ökat intresse från vd:ar att vidareutveckla sitt ledarskap

– Under utbildningen kommer vi bland annat att gå igenom roller och ansvarsfördelning mellan vd-styrelse-ägare och ge dig viktiga styrdokument för respektive part. Vi kommer även uppdatera dig om det senaste inom ledarskap och digitalisering, säger Per-Erik Nilsson.

Efter utbildningen får du tillgång till all utbildningsdokumentation och en tentamen på kursinnehållet. Du kommer även ha möjlighet till en uppföljningsprocess med våra konsulter som bollplank. Du tilldelas slutligen ett certifikat som en bekräftelse på att du framgångsrikt genomfört utbildningen och tentamen.

Utbildningen leds av Kunskapspartners konsulter som alla har god kunskap om företags- och kompetensutveckling på ledningsnivå.

– Många av oss har själva erfarenhet från olika vd- och styrelseuppdrag. Vi ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap till er, säger Per-Erik Nilsson som tidigare arbetat som vd på Oatly och Tetra Pak.