Säg hej till Åsa, vår nya kollega

Vårt team har förstärkts med Åsa Holmander!

Med helhetsperspektiv, engagemang och lyhördhet jobbar Åsa med att skapa en varaktig och lönsam förändring.  Hennes styrka är att lyssna, sammanfatta, engagera och genom detta, tillsammans med andra, förbättra verksamheter. Efter många yrkesår med omfattande personal och resultatansvar har hon nu gått in i en konsultroll.

Hennes erfarenheter inom sälj och marknad är en tillgång och hon brinner för att få till en helhetssyn kring kundarbetet i företag. Med fokus på digitala strategier rör hon sig gärna i tekniskt komplexa och innovativa miljöer.
 
Åsa har en ekonomexamen med marknadsföringsinriktning från Lunds Universitet som hon under de senaste åren har spetsat med högskolekurser inom bl.a. Lean production, Hållbar utveckling samt Innovation och entreprenörskap.
 
Förändring kräver förankring och ska alltid leda till förbättring. Det är ord som klingar bra i mina öron. All förändring kräver ett stort engagemang, inte minst från personer som har i uppdrag att genomföra den. Att ta hjälp av någon utanför företaget kan vara ett bra stöd, både i att finna den egna energin, att få hjälp med struktur och stöd i etablerade modeller. Varför uppfinna hjulet igen? ”

Vi hälsar Åsa välkommen till Kunskapspartner!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + fjorton =